Foto: F64
Latvijas kamaniņu sporta divnieku ekipāža Andris un Juris Šici sestdien izcīnīja devīto vietu Altenbergas trasē Vācijā notiekošajā Pasaules kausa posmā.

Brāļi savu pirmo braucienu veica 42,419 sekundēs, ieņemot 11.vietu. Otrajā braucienā savu sniegumu uzlabojot – 41,990 sekundes, brāļiem ir trešais labākais laiks, bet divu braucienu summā, uzrādot laiku 1 minūte 24,409 sekundes. Andris Šics/Juris Šičs PK 8.posmā ierindojas 9.vietā.

Otra Latvijas ekipāža Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš pirmajā braucienā uzrādīja laiku 42,472 sekundes un ierindojās 14.vietā. Otrajā braucienā ekipāžai savu sniegumu neizdodas uzlabot – 43,468 sekundes. Divu braucienu summā uzrādot laiku viena minūte 25.,940 sekundes un sacensību uzvarētājiem Tobiass Vendls/Tobiass Arlts no Vācijas piekāpjoties par 2.151 sekundēm, O.Gudramovičs/P.Kalniņš PK 8.posmā ierindojās 18.vietā.

''Treniņi liecināja, ka jābūt labam rezultātam, taču pirmajā braucienā sapināmies meistarībā. Un tad nācās labot savas kļūdas. Kā būtu ja būtu pirmais brauciens izdevies? Mēs parasti tā nedomājam un netirzājam. Ir tā kā ir un ir jāiet tālāk,'' tā savu šodienas sniegumu komentē Juris Šics.

Par PK 8.posma uzvarētājiem tika godināti Tobias Vendls/Tobias Arlts no Vācijas, kas šodien atkal uzrādīja jaunu trases rekordu - 41.853 sekunde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!