Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas kamaniņu divnieks, brāļi Andris un Juris Šici sestdien izcīnīja septīto vietu Pasaules kausa izcīņas septītajā posmā, kas risinājās Altenbergas trasē.

Pirmajā braucienā Šici uzrādīja septīto rezultātu, arī otro braucienu pabeidza kā septītie, neskatoties uz to, ka bija par divām sekundes simtdaļām ātrāki nekā pirmajā reizē, un divu braucienu summā ierindojās septītajā vietā.

Abos braucienos pārliecinoši ātrākie bija austrieši Anderass un Volfgangs Lingeri, kuru kopējais rezultāts bija viena minūte un 24,076 sekundes. Brāļi Šici uzvarētājiem zaudēja 0,647 sekundes.

Otro vietu Altenbergas posmā izcīnīja PK kopvērtējuma līderi Tobiass Vendls/Tobiass Ārtls (+0,276 sek), kuri šosezon uzvarējuši četros PK posmos, trešajā ierindojās viņu tautieši Tonijs Egerts/Saša Benekens (+0,438 sek).

Otra Latvijas divnieki ekipāža Andrejs Bērze/Uldis Logins divu braucienu summā ierindojās 15. vietā, uzvarētājiem zaudējot 1,834 sekundes.

Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā brāļi Šici ar 281 punktu atrodas astotajā vietā.

Jau ziņojām, ka sieviešu sacensībās sestdien augstāko rezultātu no Latvijas braucējām uzrādīja vecākā no māsām Tīrumām, Maija - 11.vieta. Elīza Tīruma ierindojās 16. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!