Latvijas kamaniņu braucēja Ulla Zirne bija priecīga, ka ieguldītais darbs treniņos devis rezultātu un palīdzēja viņai pasaules čempionātā Vinterbergas trasē izcīnīt sesto vietu.

Zirnes sasniegtā sestā vieta bija viens no labākajiem Latvijas sportistu rezultātiem pasaules čempionātā. Andris un Juris Šici bija ceturtie divnieku sacensībās sprintā, Kristers Aparjods bija piektais sprintā, savukārt divnieku sacensībās Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš guva ceturto vietu, bet uzreiz aiz viņiem bija Šici.

"Prieks, ka ieguldītais darbs atmaksājās un arī veiksme šoreiz bija manā pusē. Otrajā braucienā pieļāvu kļūdu startā, kas, iespējams, liedza pakāpties vēl augstāk. Braucieni izdevās ļoti labi, taču ātruma mērījums gan šajā trasē nav objektīvs, tāpēc to, vai man tiešām bija lielākais ātrums, nevar zināt. Bet kamana skrēja labi, tas ir skaidrs," teica Zirne, kuras teikto citē Latvijas kamaniņu sporta federācija. "Nekas daudz tieši uz šīm sacensībām kamanām netika izmainīts. Treniņprocesa gaitā centāmies pielāgot nianses, un uz sacensībām izdevās sagatavoties atbilstoši apstākļiem."

"Par sezonas turpinājumu prognozes neizteikšu, kamaniņu sportā nekad neko īsti nevar zināt. Jāturpina cītīgi strādāt, vēl pietiekami daudz sacensību priekšā, tostarp arī Eiropas čempionāts," uzsvēra Zirne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!