Foto: AP/Scanpix

Latvijas kamaniņu braucējai Ullai Zirnei pēc sestdien Siguldā notiekošā pasaules čempionāta otrajā braucienā piedzīvotā smagā kritiena savainojums nav konstatēts.

Pēc pirmā brauciena Zirne atradās 18.vietā, taču otrajā braucienā pieļāva kļūdu un piedzīvoja smagu kritienu. Pēc notikušā latviete nonāca mediķu aprūpē, taču vēlāk notikušajās pārbaudēs sportistei savainojums netika konstatēts, pavēstīja Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) pārstāve Marita Vilciņa.

Tiesa, pēc kritiena pamatīgi cietušas Zirnes kamanas, kas ir salauztas.

Jau vēstīts, ka sestdien dāmu sacensībās 13.vietā ierindojās Elīza Tīruma, kamēr divniekiem brāļi Andris un Juris Šici bija sestie.

Svētdien pasaules čempionāts noslēgsies ar kungu sacensībām un komandu stafeti.

Latvijas izlasi šajās sacensībās kopumā pārstāvēs 14 sportisti, bet pavisam sagaidāms, ka uz starta dosies 123 sportisti no 19 valstīm.
Iepriekšējo reizi pasaules čempionāts Siguldas trasē risinājās 2003.gadā, turklāt tā divas reizes uzņēmusi arī Eiropas čempionātu.

2003.gadā sudrabu izcīnīja Mārtiņš Rubenis, kā arī jauktā stafetes komanda, kurā ar Rubeni brauca arī Anna Orlova un Zigmārs Berkolds/Sandris Bērziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!