Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Par "Prezidenta kauss 2011" sacensību kamaniņu sportā uzvarētājiem sestdien kļuva Inārs Kivlenieks un Maija Tīruma, informēja Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF).

Pieaugušo konkurencē Kivlenieks aiz sevis atstāja Kristapu Mauriņu un Andreju Bērzi.

Savukārt junioru konkurencē spēcīgākais izrādījās Imants Marcinkēvičs, bet otro vietu izcīnīja Rihards Lozbers, kurš apsteidza Kristapu Bērzi.

Dāmu konkurencē aiz Tīrumas otro vietu izcīnīja Saiva Dambīte, bet trešajā vietā ierindojās Ulla Zirne.

Tikmēr divnieku ekipāžu sacensībās uzvarēja Andrejs Bērze/Uldis Logins. Otrajā vietā ierindojās Kristaps Bērze/Toms Mežotnis, bet trešie palika Kristens Putins/Marcinkēvičs.

Eksperimentālā kārtā paralēli norisinājās arī sacensības starta rāviena reakcijai, kas lieti noderēs dalībniekiem komandu stafetes sacensībās. Arī šeit ātrākais izrādījās Kivlenieks, bet patīkami pārsteidza Marcinkēvičs, kurš spēja apsteigt vairāk pieredzējušus konkurentus un ieguva otro vietu. Savukārt trešajā vietā ierindojās Andrejs Bērze.

Sieviešu kategorijā nepārspēta palika Tīruma, aiz sevis atstājot Dambīti un Ievu Gudramoviču, bet divnieku konkurencē visus pārsteidza Putins/Marcinkēvičs, apsteidzot Bērzi/Mežotni un Bērzi/Loginu.

Nākamgad LKSF plāno arī šo disciplīnu iekļaut sacensību grafikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!