Foto: LETA
Turpinoties sniegputeņiem Kanādā, Starptautiskās Kamaniņu sporta federācijas (FIL) organizētais transports ar sportistu kamanu sliecēm laicīgi nespēja nokļūt Pasaules kausa nākamā posma mājvietā Vistlerā, tāpēc rīkotāji spiesti vēlreiz mainīt sacensību programmu.

FIL organizētā kravas mašīna ar oficiāli marķētajām sliecēm "iesprūdusi" aptuveni 2000 kilometru attālumā no 2010. gada Vankūveras olimpisko spēļu trases Vistlerā. Sākotnēji bija plānots, ka slieces varētu nogādāt līdz ceturtdienas vakaram, tad sestdien būtu iespējams sarīkot sacensības steidzamības kārtā, bet pilnā apmērā.

Tomēr situācija uz Kanādas ceļiem nav mainījusies, tāpēc slieces joprojām ir "iesprūdušas" ceļā uz Vistleras trasi. Tagad FIL lēmusi, ka transportēs slieces ar speciālu čārterreisu, kas Vankūverā varētu ierasties labākajā gadījumā piektdienas rītā pēc vietējā laika.

Ja šoreiz slieces izdosies nogādāt Vistleras trasē, tad Pasaules kausa posmā sportisti veiks tikai vienu braucienu. Gan dāmas, gan vīri, gan divnieki braucienus veiks sestdien, bet plānotās komandu stafetes sacensības atceltas un šoreiz nenotiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!