Foto: F64
Pasaules kausa izcīņas posmā kamaniņu sportā divniekiem labāko rezultātu no Latvijas ekipāžām trešdien sasniedza Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, kuriem izdevās apsteigt komandas līderus brāļus Andri un Juri Šicus.

Gudramovičs/Kalniņš divu braucienu summā ieņēma devīto vietu, bet Vankūveras olimpiskie vicečempioni Šici bija desmitie. Vēl viena Latvijas ekipāža Andrejs Bērze/Uldis Logins ieņēma 19.vietu.

Par sacensību uzvarētājiem kļuva vācieši Tobiass Vendls/Tobiass Arlts, kuri bija ātrākie abos braucienos. Divu braucienu summā viņi par 0,086 sekundēm apsteidza itāļus Kristianu Oberštolcu/Patriku Grūberu un par 0,245 sekundēm austriešus Andreasu Lingeru/Volfgangu Lingeru.

Gudramovičs/Kalniņš pirmajā braucienā sasniedza desmito labāko laiku, bet otrajā bija pat sestie un summā pakāpās uz devīto vietu. Viņi uzvarētājiem zaudēja 1,043 sekundes.

Šici pirmajā braucienā bija astotie, otrajā – desmitie, kas summā arī deva desmito vietu. Viņus no uzvarētājiem šķīra 1,133 sekundes.

Tikmēr Bērze/Logins pirmajā braucienā ieņēma 17.vietu, bet otrajā braucienā bija pēdējie – divdesmitie, kopvērtējumā ieņemot 19.vietu. Viņi uzvarētājiem zaudēja 2,825 sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!