Foto: F64
Latvijas sportists Kaspars Rinks sestdien Lillehammerē ieņēma piekto vietu junioru Pasaules kausa kamaniņu braukšanā otrajā posmā, 14. vietu ieņemot Robertam Dreimanim.

Rinks pirmajā braucienā sasniedza devīto labāko rezultātu, bet otrajā finišēja otrais, divu braucienu summā ieņemot piekto vietu.

Uzvarētājam vācietim Marko Legeram, kurš bija labākais abos braucienos, Rinks zaudēja 1,308 sekundes.

Otro vietu ieņēma amerikānis Eidens Mullers, no Legera atpaliekot 0,451 sekundi, bet trešais ar 0,751 sekundes atpalicību no uzvarētāja finišēja Mullera tautietis Mets Grainers.

Ceturto vietu ieņēma vācietis Markuss Arnolds, kurš Rinku apsteidza par 0,071 sekundi.

Dreimanis ieņēma 14. vietu 23 dalībnieku konkurencē, Legeram piekāpjoties 5,323 sekundes.

Sestdien vēl paredzēta komandu stafete.

Jau ziņots, ka piektdien dubultuzvaru sieviešu divnieku sacensībās izcīnīja Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna un Marta Robežniece/Kitija Bogdanova.

Trešo vietu divnieku sacensībās vīriešiem izcīnīja Kaspars Rinks un Vitālijs Jegorovs, bet Raimonds Baltgalvis/Krišjānis Brūns ieņēma ceturto vietu.

Zane Kaluma sieviešu sacensībās ierindojās 21. vietā.

Jau ziņots, ka pirmajā posmā turpat Lillehammerē Kaspars Rinks izcīnīja pirmo vietu, bet Roberts Dreimanis sacensības noslēdza 12. vietā.

Vīriešu divnieku sacensībās Rinka un Jegorova ekipāža ierindojās otrajā vietā, bet Baltgalvis/Brūns otrajā braucienā nefinišēja.

Ziediņa/Zvilna divu braucienu summā finišu sasniedza ceturtajā, bet Robežniece/Bogdanova – astotajā pozīcijā.

Sieviešu sacensībās 12. vietu ieņēma Kaluma.

Latvijas junioru izlasi pirmajos divos posmos pārstāv Zane Kaluma, Kaspars Rinks, Vitālijs Jegorovs un divvietīgās ekipāžas Rinks/Jegorovs, Raimonds Baltgalvis/Krišjānis Brūns, Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna un Marta Robežniece/Kitija Bogdanova.

Pirmais un otrais Pasaules kausa posms junioriem norisināsies Lillehammerē no 30.novembra līdz 3. decembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!