Foto: Publicitātes foto

Latvijas junioru izlase pilnā sastāvā ir kvalificējusies 32. FIL pasaules junioru čempionāta finālsacensībām, kas šajā nedēļas nogalē risināsies Siguldas trasē, informē Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF).

Pēc kvalifikācijas brauciena rezultātiem tika noteiktas starta vietas pamatsacensībām, taču 12 stiprākajiem katrā grupā starta vietas tiks izlozētas komandu pārstāvju sapulcē. No mūsējiem vietu labāko jeb A grupā ir nodrošinājuši Kristers Aparjods un divnieku ekipāža Mārtiņš Bots/Roberts Plūme.

Aizvadot sekmīgus kvalifikācijas braucienus, iespēju startēt pamatsacensībās garantējuši arī visi pārējie Latvijas juniori - Gints Bērziņš, Edgars Karnītis, Konstantīns Buglaks, juniores Sigita Bērziņa, Anda Upīte, Elīna Ieva Vītola un Zelma Bite, kā arī divnieku ekipāža Gunārs Bergs/Ralfs Vanzovičs. Mūsu kamaniņbraucēju izcīnītās starta vietas pamatsacensībām ir uzreiz pēc labāko sportistu grupas, sākot no 13. līdz 21. vietai.

32. FIL Junioru Pasaules čempionāta pamatsacensības 4. februārī plkst. 10 uzsāks juniori, bet plkst. 13 - juniores. Svētdien, 5. februārī, plkst. 10 starts divnieku ekipāžām un plkst. 12.30 - komandu stafetei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!