Ceturtdien Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) prezentēja īpašā dizaina "airBaltic" lidmašīnu, ar kuru Latvijas sportisti dosies uz 2014.gada Soču olimpiskajām spēlēm.

"Neformāla sadarbība ar "airBaltic" mums jau ir sen, bet šogad izdevās vienoties par to, ka komanda tiks nogādāta Sočos," stāstīja LOK prezidents Aldons Vrubļevskis. ""airBaltic" ne tikai nogādās sportistus uz Olimpiādi, bet arī pirms tās lidos reisos, tādējādi reklamējot Latviju. Latvijas Olimpiskās komandas logotipi parādīsies uz "airBaltic lidmašīnas un tas ir pagodinājums gan sportistiem, gan aviokompānijai. 2014.gada Soču Ziemas Olimpiskās spēles būs pirmās, uz kurām ar "airBaltic" čarterlidojumu kopā dosies visa Latvijas komanda. Esam uzaicinājuši lidojumā pievienoties arī Igaunijas un Lietuvas komandas."

6.februārī uz olimpisko spēļu norises vietu īpašā reisā nogādās lielāko daļu Latvijas sportistu, bet 24.februārī atvedīs atpakaļ.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss Latvijas delegācijai novēlēja no Sočiem atgriezties smagākiem nekā uz turieni devās, vēlot sportistiem medaļas. "Mēs vēlējāmies paust mūsu atbalstu Latvijas olimpiskajai komandai visuzskatāmākajā veidā - uz mūsu lidmašīnas. Tas ir kas īpašs, ko iepriekš neesam darījuši. Ar šo soli mēs vēlējāmies parādīt mūsu lidmašīnas kā brīnišķīgu un dinamisku reklāmas kanālu, patiesībā lielāko reklāmas kanālu Baltijas reģionā, kas ir redzams mūsu klientiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!