Foto: F64
Latvijas kērlinga čempionāta izšķirošās spēles aizvadītajā nedēļas nogalē pārsteigumus nesagādāja un finālturnīrā iekļuva līderkomandas kā sieviešu, tā vīriešu konkurencē.

Vīriešu konkurencē līdz pat pēdējam brīdim labas iespējas pacīnīties par vietu finālčetriniekā bija komandai "Force", diemžēl zaudējums pēdējā metienā pret "Storm" ar 3:4 augstāk par piekto vietu neļāva pacelties.

Līdz ar to pirmās divas vietas ieņēma "Rīgas roņi" un "Ondulat B", bet otrā finālspēlē sacentīsies "Junkers" pret "Hanza nekustamie īpašumi".

Piektdien, 25. februārī, tiks aizvadīta pārspēle starp "Storm" un "Vectēvi" komandām, lai noskaidrotu sestās vietas ieguvēju, kas automātiski garantēs vietu augstākajā līgā arī nākamgad.

Līdzīgi kā vīriešiem, arī sieviešu konkurencē intriga par pirmo četrinieku zuda brīdī, kad "Zebiekstes" zaudēja "Milk" ar 2:6. Spraigas cīņas gan turpinājās par galīgo vietu izkārtojumu. "Vivat" uzvara pār "Milk" ar 6:5 un "Ledeņu" uzvara ar 6:2 pār "Nicoll" noteica, kas pirmās divas vietas ieņems "Vivat" un "Ledenes", atstājot "Nicoll" un "Milk" attiecīgi trešajā un ceturtajā vietā.

Finālspēlēs vispirms savā starpā sacentīsies pamatturnīra pirmā un otrā vieta un trešās vietas ieguvēji ar ceturto vietu. Spēles 1-2 uzvarētāji nodrošinās sev vietu finālā, bet zaudētāji pusfinālā sacentīsies ar spēles 3-4 uzvarētājiem. Šīs spēles uzvarētāji būs otra komanda finālā.

Finālturnīrs tiks aizvadīts 26. un 27. februārī Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121h. Ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!