Foto: F64
Latvijas sieviešu kērlinga izlase trešdien piedzīvoja zaudējumu arī astotajā Eiropas čempionāta spēlē, meistarsacīkstes turpinot bez uzvarām.

Latvijas izlase, kas otrdien zaudēja vietu augstākajā divīzijā, ar rezultātu 2:7 piekāpās Dānijai, mačam noslēdzoties pēc sestā enda.

Ar astoņiem zaudējumiem astoņās spēlēs Latvija desmit izlašu konkurencē dala pēdējo, devīto vietu ar Ungāriju. Trešdienas vakarā abas izlases tiksies savā starpā.

Jau ziņots, ka piektdien Latvija ar 2:10 zaudēja pašreizējām pasaules čempionēm šveicietēm, sestdien ar 4:7 piekāpās Skotijai, svētdien ar 9:11 zaudēja olimpisko spēļu bronzas medaļniecēm zviedrietēm un ar 5:8 - Itālijai, pirmdien - ar 3:10 Norvēģijai un 6:10 Turcijai, bet otrdien - ar 3:10 Vācijai.

Pēc apļa turnīra labākās četras vienības turpinās cīņu pusfinālā, savā starpā sacenšoties pirmajai un ceturtajai, kā arī otrajai un trešajai komandai. 26.novembrī tiks noskaidrotas 2022.gada Eiropas čempiones.

Septiņas labākās vienības un Zviedrija kā rīkotājvalsts nodrošinās savai valstij tiesības startēt 2023.gada pasaules čempionātā Zviedrijas pilsētā Sandvikenā.

Latviju Eiropas meistarsacīkstēs pārstāv Santa Blumberga-Bērziņa (skips), Ieva Rudzīte, Katrīna Gaidule, Tīna Siliņa, Betija Gulbe un treneris Ritvars Gulbis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!