Latvijas kērlinga izlase pirmdien aizvadīja pirmo no dienas divām spēlēm pasaules jaukto kērlinga komandu čempionātā Aberdīnā, cīņā ar ASV izlasi piedzīvojot zaudējumu 3:7, kas komandai jau ir trešais trīs aizvadītajās spēlēs, ziņo Latvijas kērlinga asociācija.

Latvijas izlase spēli uzsāka ar pēdējā akmens tiesībām, tomēr pirmie rezultātu otrajā endā ar diviem punktiem atklāja amerikāņi. Lai gan ceturtajā endā izdevās punktu nozagt pašiem un izlīdzināt spēli 2:2, ilgi nebija jāgaida līdz pretinieks pārņems vadību. Tas turklāt notika ar trim pēc kārtas gūtiem punktiem – pēc piektā enda rezultāts jau 2:5.

ASV izlases gūtie divi punkti septītajā endā vairs neviesa cerības mūsu izlasei uz atspēlēšanos, noslēdzot spēli ar 3:7 un trešo zaudējumu čempionātā.

Iepriekš jau ziņots, ka Latvijas izlase sākotnēji ar rezultātu 5:12 zaudēja pret Kazahstānas valstsvienību, bet tad ar 5:7 piekāpās Austrālijai.

Izlase C apakšgrupā pagaidām ieņem astoto, pēdējo vietu, bet pirmdien pulksten 22 valstsvienību sagaida spēle pret piektajā vietā esošo Zviedrijas izlasi, kas trijās spēlēs spējusi gūt vienu uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!