Kompānija 'McDonald's" piektdien Rīgā piešķīra VIP kartes visiem Latvijas sportistiem, kas februārī Soltleiksitijā (ASV) startēs ziemas olimpiskajās spēlēs. Pēc atgriešanās no olimpiskajām spēlēm atlēti saņems VIP kartes, kas nodrošinās to īpašniekiem iespēju bez maksas 2002. gadā ieturēties "McDonald's" ēstuvēs, paziņoja uzņēmuma Baltijas mārketinga menedžeris Botio Marino.
Latvijas olimpiešus pasākumā pārstāvēja kamaniņu braucēji, viņu treneri un federācijas vadība, kā arī Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Vilnis Baltiņš. Simbolisko VIP karti no Marino saņēma kamaniņu braucēji Anna Orlova un Mārtiņš Rubenis.

Pasākuma laikā "McDonald's" apmeklētājiem bija iespēja iesaistīties viktorīnā, atbildēt uz jautājumiem par olimpisko kustību un par pareizām atbildēm saņemt balvas.

Soltleiksitijā "McDonald's" jau trešajā olimpiādē pēc kārtas būs spēļu ģenerālsponsors, bet olimpisko spēļu sponsorēšanā uzņēmums ir iesaistījies kopš 1976. gada, norādīja Marino. Viņš pauda gandarījumu par "McDonald's" iespēju kļūt par olimpiskās kustības sastāvdaļu. Soltleiksitijā "McDonald's" būs olimpisko spēļu oficiālais restorāns.

Pirmo reizi "McDonalds" olimpisko spēļu gaitā iesaistījās 1968. gadā, kad uz Grenobli Francijā piegādāja hamburgerus, teica Marino.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!