Foto: Publicitātes foto
2010. gada 19. decembrī jau piekto reizi pasaulē tiek atzīmēta ikgadējā Pasaules snovborda diena, kuras mērķis ir veicināt interesi par aktīvu dzīvesveidu, dabas aizsardzību un snovbordu.

Šim notikumam par godu "Sniegaklubs" ar "Sony Ericsson"  atbalstu jaunajā "Sony Ericsson snovparkā" Žagarkalnā izveidos līdz šim nebijušu notikumu - Latvijas snovbordistu kopbildi, tādejādi iedibinot jaunu snovborda sezonas atklāšanas tradīciju Žagarkalnā.

Šajā dienā "Sony Ericsson snovparkā" notiks īpaša Pasaules snovborda dienai veltīta pasākumu programma. Diena sāksies ar "Sony Ericsson snovparka" atklāšanu un kopbildes izveidošanu, pēc tam turpināsies ar "Jam Session" formāta frīstaila snovborda sacensībām, kurā uzaicināti piedalīties un piekrituši ņemt dalību Mārcis un Lauris Ābeles, Ģirts Laube un citi Latvijas snovborda meistari. "Jam Session" laikā Sniegakluba uzaicinātie neatkarīgie tiesneši izvērtēs dalībnieku sniegumu un viņuprāt labākā trika meistaru apbalvos ar šī gada ziemas sezonas populārāko "Sony Ericsson" telefonu "Xperia X8".

Aicināti piedalīties visi Latvijas labas gribas snovbordisti un viņu draugi lielākās Latvijas snovbordistu kopbildes izveidē, kura būs simbolisks sveiciens visai pasaulei ar mērķi veicināt veselīgu dzīvesveidu, popularizēt saudzīgu izturēšanos pret dabu un snovbordu kā aktīva dzīvesveida būtisku sastāvdaļu. Ar šo mēs parādīsim sev un pasaulei, ka snovbords ir tas, kas vieno. Mēs liksim izskanēt Latvijas vārdam snovborda pasaulē un aicināsim pasauli ar mums draudzēties - braukt ciemos uz mūsu snovborda parkiem, iepazīt mūsu snovborda un dzīves kultūru un satikt mūs pašus.

Katrs Latvijas snovbordistu kopbildes dalībnieks saņems oficiālo pasākuma nozīmīti, uzlīmi, kā arī īpašu aproci un Sniegakluba izdoto grāmatu par Latvijas snovborda vēsturi "Sezona nekad nebeidzas". 

Pasākuma norises laiki:

11:00 - 11:45 Ierašanās un reģistrācija

11:45 - 12:00 Kopbildes dalībnieku kopējā sapulce un instruktāža

12:00 - 12:30 Nostāšanās kopbildei 

12:30 - 13:00 Kopbildes izveide - fotografēšana

13:00 - 15:30 Freestyle Jam Session

16:00 Apbalvošana

17:00 - 18:00 Ziemassvētku ieskaņa ar dēli pie kājām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!