Foto: RIA Novosti/Scanpix
Divkārtējais olimpiskais medaļnieks, pasaules un Eiropas čempions ātrslidošanā Ivans Skobrevs šo sezonu nolēmis veltīt daiļslidošanai, tiesa, ne profesionālā līmenī, bet piedaloties televīzijas šovā "Ledus laikmets".

"Pakonsultējies ar izlases vecāko treneri Murīcio Marketo un federācijas prezidentu Alekseju Kravcovu, nolēmu šosezon ieturēt pauzi, lai nopietnāk sagatavotos nākamajai sezonai," atklāj Skobrevs intervijā aģentūrai "R-Sport". "Taču, lai nepazaudētu sportisko kondīciju, piekritu izmēģināt savus spēkus daiļslidošanā - piedalīšos šovā "Ledus laikmets"."

Ātrslidotāja partnere šai šovā būs daiļslidotāja dejās uz ledus Oksana Domņina. "Pēdējās nedēļas ar viņu ļoti centīgi strādājam, man katru dienu pa piecām sešām stundām ir jāstrādā pie absolūti nepazīstamiem tehniskajiem elementiem," stāsta ātrslidotājs. "Daži - kā taisne un skrējiena solis uz kreiso pusi - man ir zināmi no ātrslidošanas un padodas itin labi, bet ar citiem un aktiermeistarību ir grūtāk."

2015./2016. gada sezonai Skobrevs sāks gatavoties jau decembrī, jo vasaras vidū nepieciešams pilnībā atgūt sportisko formu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!