Foto: F64

Šīs nedēļas nogalē, 14. un 15. decembrī, Mārupes ledus hallē norisināsies 2019. gada Latvijas čempionāts daiļslidošanā, kurā piedalīsies arī Latvijas vadošie šī sporta veida pārstāvji Angelīna Kučvaļska un Deniss Vasiļjevs, ziņo Latvijas Slidošanas asociācija.

Sacensībās uzvarētāji tiks noteikti "Basic Novice", "Intermediate Novice", "Advanced Novice" dalībnieku grupās, kā arī Latvijas čempiona tituls tiks izcīnīts junioru un senioru grupās.

Sacensību programma solās būt interesanta ar konkurenci vienslidojumos "Basic Novice" un "Intermediate Novice" grupās meitenēm un zēniem, kā arī "Advanced Novice" un junioru grupās meitenēm.

Tāpat ar skaistām un kvalitatīvām sacensību programmām mūs klātienē priecēs Angelīna Kučvaļska un Deniss Vasiļjevs, kā arī Latviju pārstāvošais deju pāris, kurā latviešu izcelsmes daiļslidotāja Aurelija Ipolito slidos pārī ar amerikāņu daiļslidotāju Džeikobu Taileru Mitčelu.

Sportisti atrādīs savu sniegumu pirms 2020. gada Eiropas čempionāta daiļslidošanā, ko šajās sacensībās vērtēs gan Latvijas, gan ārvalstu starptautiskās ISU kategorijas tiesneši. Latvijas čempionātā daiļslidošanā startēs arī sinhronās slidošanas komanda "Amberlight" "Basic Novice" kategorijā un komanda "Amber" senioru kategorijā.

Sacensību sākums sestdien, 14. decembrī plkst. 14.15 un svētdien, 15. decembrī plkst. 10. Sīkāku informāciju par Latvijas čempionātu daiļslidošanā 2019 var iegūt mājaslapā www.skatelatvia.lv.

Interesenti ir laipni aicināti skatīties sacensības klātienē. Ieeja pasākuma ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!