Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlases aizsargu Oskaru Bārtuli viņa darbavietā Doņeckas "Donbass" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā pēc atgriešanās no Soču olimpiskajām spēlēm gaida "patīkams pārsteigums", sola komandas treneris Andrejs Nazarovs.

"Ļoti uzmanīgi sekojām līdzi mūsu pārstāvju gaidām Sočos," intervijā "Sport Ekspress" izteicies Nazarovs. "Oskars kopā ar komandu kā līdzīgs ar līdzīgu "sitās" ar Kanādu, un ja tiesneši beigās nebūtu nedaudz "aizpeldējuši", ļaujot nesodīti uzbrukt latviešu vārtsargam, varētu notiks sensācija. Jans savukārt pārspēja savus NHL konkurentus un uzmirdzēja mačā ar Krieviju. Abiem saviem olimpiešiem klubā gatavojam patīkamu pārsteigumu!"

Savu valstu izlasēs Soču Olimpiādē spēlēja divi "Donbass" hokejisti - Bārtulis un Jans Laco, kurš sargāja Slovākijas izlases vārtus.

Oskars Bārtulis Sočos atzīmējās ar vārtu guvumu mačā pret Šveici par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, bet Laco savas izlases vārtus sargāja divās no četrām Slovākijas izlases spēlēm šajā turnīrā. Labākais mačs Laco izdevās pret Krieviju, kurā viņš ielaida savos vārtos tikai vienu ripu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!