Foto: Publicitātes foto

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis pasaules mediju uzmanību sev pievērsa ne tikai ar izcilo spēli Soču olimpisko spēļu hokeja turnīra ceturtdaļfināla mačā pret Kanādu, bet arī ar savas ķiveres unikālo dizainu, kas ir tikpat skaists, cik patriotisks.

Dizaina autors ir Džese Akijaka, kura "Jesse's Custom Design Airbrush Studio" darbnīcā tika veikta ķiveres apgleznošana. "Nedēļu pirms došanās uz Sočiem Kristers piezvanīja man, lai aprunātos par savas ķiveres dizainu, un vienīgais, ko viņš noteikti vēlējās uz tās redzēt, bija Brīvības piemineklis," stāsta aerogrāfijas mākslinieks. "Pārējais varēja būt mana izvēle. Tā kā laika nebija daudz, es izvēlējos vienkāršu, bet ļoti detalizētu zīmējumu, izmantojot Latvijas ģerboņa elementus un valsts karoga krāsas."

Šo dizaina studiju sava ekipējuma apgleznošanai izvēlējušies arī citi vārtsargi, piemēram, Somijas izlases vārtsargs Tūka Rasks.

"Jesse's Custom Design Airbrush Studio" piedāvā hokeja vārtsargu, ģitāru, motociklu un automašīnu aerogrāfijas pakalpojumus.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!