Foto: AFP/Scanpix

Kanādas hokeja izlases kapteinis Sidnijs Krosbijs ir pārliecināts, ka ar drošību Soču ziemas olimpiskajās spēlēs viss būs kārtībā, tāpēc vedīs uz Olimpiādi arī savu ģimeni, raksta krievu prese.

"Jā, daži manas ģimenes pārstāvji brauks uz olimpiskajām spēlēm," intervijā izdevumam "Sport-Ekspress" pastāstīja Pitsburgas "Penguins" zvaigzne. "Protams, es skatos ziņas un varu iedomāties, kas tur notiek. Taču atbildīgie cilvēki ir pateikuši mums, ka viņi par visu parūpēsies, tāpēc, manuprāt, nevajag lieki uztraukties. Kanādas Olimpiskā komiteja nekādus brīdinājumus nav saņēmusi un es esmu dzirdējis, kā viņi sola izdarīt visu iespējamo, lai par mums Krievijā kārtīgi parūpētos."

"Uzskatu, neviens negrib, lai olimpiskajā atmosfērā par dominējošām kļūtu domas par drošību," piebilst hokejists. "Mums vienkārši ir jāuzticas cilvēkiem, kas atbild par drošību. Būtu ļoti slikti, ja mums vajadzētu sēdēt un par to nepārtraukti uztraukties."

Kā zināms, Vācijas un Ungārijas Olimpiskās komitejas pirms Soču olimpiskajām spēlēm ir saņēmušas brīdinājumus par terorisma draudiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!