Foto: DELFI

1.februārī Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis un Latvijas Olimpiskās delegācijas "Phjončhana 2018" vadītājs Žoržs Tikmers tikās ar masu mediju pārstāvjiem, kas no 9. līdz 25. februārim klātienē atspoguļos mūsu sportistu startus Phjončhanas ziemas Olimpiskajās spēlēs.

Otro reizi olimpiskās spēles klātienē atspoguļos arī portāls "Delfi". Jau nākamnedēļ uz Koreju dosies sporta nodaļas redaktors Uldis Strautmanis, kurš pirms diviem gadiem no Brazīlijas ziņoja par norisēm vasaras olimpiskajās spēlēs.

Olimpisko spēļu notikumus Latvijas masu medijos kopumā atspoguļos 22 mediju pārstāvji no Latvijas – pieci rakstošie žurnālisti, trīs fotogrāfi, Latvijas Televīzijas brigāde 12 cilvēku sastāvā, kā arī pirmo reizi spēles rādīs mobilā televīzija "LMT Straume", kura uz spēlēm sūta divus pārstāvjus.

Tikšanās laikā žurnālisti ar LOK prezidentu, komandas vadību un sabiedrisko attiecību speciālistiem pārrunāja būtiskus jautājumus, kas mediju pārstāvjiem ir jāņem vērā Olimpisko spēļu norises laikā, kā arī saņēma spēļu akreditācijas kartes un īpaši viņiem sagādātus Olimpiskās komandas suvenīrus.

Vrubļevskis nobeigumā žurnālistus aicināja: "Just par savējiem un būt godīgiem un saprotošiem, atspoguļojot Olimpiešu sniegumu!"

Phjončhanas ziemas Olimpiskās spēles notiks no 9. līdz 25.februārim.

MEDIJU PĀRSTĀVJI
RAKSTOŠIE MEDIJI UN FOTOGRĀFI
1.Iļja Poļakovs – Diena5.Romans Kokšarovs – Sporta avize
2.Jānis Freimanis – Sporta avīze6.Almants Poikāns - LETA
3.Uldis Strautmanis – delfi.lv7.Tālis Eipurs – lsm.lv
4.Dainis Caune - Sports8.Ilmārs Znotiņš – Olimpiskās ziņas
LATVIJAS TELEVĪZIJA
9.Andris Ušackis15.Māris Rīmenis
10.Dace Klagiša16.Anatolijs Kreipāns
11.Dāvids Ernštreits17.Nauris Lapiņš
12.Armands Tripāns18.Edgars Sviklis
13.Mārtiņš Šalmis19.Jānis Utāns
14.Normunds Pavlovskis20.Reinis Ošenieks
LMT STRAUME
21.Edgars Buļs22.Matīss Spaile
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!