Foto: Saeimas administrācija

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete (V) nedosies uz Ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos, pastāstīja ministres padomnieks Didzis Šēnbergs.

Līdz ar to neviens no Izglītības un zinātnes ministrijas uz spēlēm nebrauks. Ministre gan pavadīs sportistus, kuri dosies uz Ziemas olimpiskajām spēlēm, un vēlēs veiksmi lidostā 6.februārī plkst.8.

Kā ziņots, 2014.gada Ziemas olimpiskās spēles Sočos būs lielākais sporta pasākums Krievijā kopš Padomju Savienības sabrukuma. Tās sāksies šā gada 7.februārī un noslēgsies 23.februārī. Uz Sočiem dosies 58 Latvijas sportisti.

Atrodoties Sočos, Valsts prezidents Andris Bērziņš piedalīsies olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā, kā arī Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) prezidenta Tomasa Baha rīkotajās vakariņās un Krievijas prezidenta pieņemšanā valstu vadītājiem. Uzturoties olimpiskajās spēlēs no 6. līdz 10.februārim, prezidents izmantos iespēju arī vērot Latvijas sportistu dalību sacensībās kamaniņu sportā un biatlonā, tiksies ar Latvijas sportistiem olimpiskajos ciematos un piedalīsies "Latvijas mājas" atklāšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!