Foto: LETA
Latvijas kamaniņu braucējs Riks Kristens Rozītis treniņbraucienā pirms Latvijas kausa izcīņas guva nopietnu plaukstas savainojumu, kas viņam neļaus piedalīties Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, vēsta laikraksts "Diena".

Pirms Latvijas kausa izcīņas otrdien notika treniņbraucieni, un Rozītis neveiksmīgā epizodē lauza kaulu plaukstā. Rozītis un Artūrs Dārznieks līdz pēdējam cīnījās par olimpisko ceļazīmi, tomēr šoreiz savainojums izšķīra braucēju uz Phjončhanu.

"Viņš noteikti uz Dienvidkoreju nebrauks. Viņš savainoja plaukstu, un tā mūsu sporta veidā ir ļoti svarīga. Skaidrs, ka šosezon viņa noteikti vairs nebūs," "Dienai" sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Kaspars Dumpis.

Pēc komandas iekšējās atlases iepriekš bija zināms, ka vīru vieniniekos Phjončhanā startēs Kristers Aparjods un Inārs Kivlenieks, bet tagad viņiem pievienojies Dārznieks. Olimpiskajās spēlēs piedalīsies arī Elīza Cauce, Ulla Zirne un Kendija Aparjode, kā arī divnieki Andris Šics/Juris Šics un Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!