Foto: F64

Latvijas hokeja izlases ilggadējam līderim Kasparam Daugaviņam konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes, kas apdraud viņa došanos uz Pekinas olimpiskajām spēlēm, ziņo laikraksts "Diena".

Latvijas hokeja izlase jau trešdien dosies uz Pekinu, kur tā turpinās gatavošanos olimpisko spēļu turnīram. Valstsvienību sestdien sagaida pārbaudes spēle pret Krievijas olimpiskās komitejas (KOK) komandu, bet pirmdien hokejisti tiksies ar Dānijas izlasi.

Šobrīd gan nav pārliecības, ka izlase uz čempionātu dosies iepriekš paredzētajā sastāvā, raksta "Diena". Šveices kluba "Bern" uzbrucējam Kasparam Daugaviņam pēc Covid-19 pārslimošanas analīzes Rīgā bijušas pozitīvas. Tuvāko analīžu rezultāti ļaus uzzināt, vai hokejists dosies uz Pekinu, uzsver laikraksts.

Iespējamo iztrūkumu dēļ vienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš tālab uz izlasi izsaucis Čehijas ekstralīgas vienības Zlīnas "PSG Berani" aizsargu Robertu Mamčicu un Šveices otrās augstākās līgas (SL) komandas "La Chaux-de-Fonds" uzbrucēju Tomu Andersonu, ziņo "Diena".

Jau ziņots, ka uz Pekinas spēlēm rezervistu lomā bija plānots ņemt Danielu Bērziņu, Gintu Meiju un Nauri Sējēju. Taču Roberta Bukurta pirksta lūzums piespieda izlases vadību viņu aizstāt ar Meiju, kurš tagad iekļauts izlases sastāvā.

Latvijas izlase Pekinas olimpisko turnīru atklās 10. februārī, kad tiksies ar Zviedriju, dienu vēlāk spēkosies ar Somiju, bet 13. februārī aizvadīs cīņu ar Slovākiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!