Foto: Reuters/Scanpix
Krievijas ātrslidotāja Olga Grafa svētdien atnesa savai valstij bronzas godalgu 3000 metru distancē, kas bija Krievijas delegācijai Sočos, taču pasaulē viņa slavu tagad iemantojusi ar savu pikanto situāciju.

Pēc sava slidojuma beigām Grafa bija priecīga par sasniegto un atvilka vaļā kombinezonu, kā to parasti pēc finiša dara ātrslidotāji. Tikai sportiste aizmirsa, ka šoreiz zem sporta kombinezona nav uzvilkusi neko apakšā. Visas pasaules fotogrāfi un televīzijas kameras steidza ķert šos pikantos kadrus, bet pati sportiste tikai pēc brīža apjēdza, kāpēc tāda uzmanība.

"Es pilnībā aizmirsu par to. Mums ir ļoti labi tērpi un ļoti cieši. Pēc finiša tu vienkārši vēlies, lai vari elpot un vēlies atvērt to," skaidroja Grafa. "Tikai pēc tam apjēdzu, ka video var nokļūt "Youtube". Taču nedomāju, ka tas būs slikti."

Pēc panākuma Grafu apsveica arī Krievijas prezidents Vladimirs Putins, kura nopietni domātais apsveikums, ņemot vērā notikušo, izsaucis jau smīkņāšanu internetā. "Jūs dāvājāt prieku miljoniem līdzjutēju un devāt mums neaizmirstamus panākuma mirkļus, izcīnot mūsu komandai pirmo medaļu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!