Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas skeletoniste Endija Tērauda otrdien Pekinas olimpisko spēļu skeletona treniņbraucienos divreiz ieņēma 19. vietu, liecina sacensību mājaslapa.

Otrdien aizvadītajā trešajā un ceturtajā treniņbraucienā pirms sacensībām piedalījās 24 no 25 skeletonistēm. ASV Virdžīnu salu sportiste Keitija Tannenbauma treniņos nepiedalījās.

Endija Tērauda abos braucienos uzrādīja 19. ātrāko laiku. Salīdzinot ar pirmdien aizvadītajiem treniņiem, Tērauda spērusi soli atpakaļ, atkāpjoties no todien 16. un 17. ieņemtās vietas.

Pirmajā treniņā ātrākā bija 19 gadus vecā Ķīnas sportiste Džao Daņa, kurai Tērauda piekāpās par 1,24 sekundēm. Savukārt otrajā treniņā pirmo vietu ieņēma vāciete Hanna Naize, kura bija par 1,34 sekundēm ātrāka nekā Tērauda.

Jāuzsver, ka otrajā un trešajā treniņā uzvarējusī Daņa otrdienas noslēdzošajā braucienā atkāpās uz trešo pozīciju. Mazpazīstamā Ķīnas sportiste aizvadītajā Pasaules kausa sezonā kopvērtējumā ieņēma tikai 26. vietu.

Dāmas treniņus noslēgs trešdien, bet oficiālās sacensības aizvadīs piektdien un sestdien.

Savukārt kungu konkurence otrdien un trešdien vēl sagaidāmi treniņi, bet sacensības sāksies ceturtdien, noslēdzoties piektdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!