Foto: F64
Latvijas kamaniņu divnieks Andris un Juris Šici XXII Ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos izcīnītās bronzas medaļas kaklā varēs kārt piektdien, bet Latvijā sportisti atgriezīsies jau sestdien, informē Latvijas Olimpiskā komiteja.

Vankūveras olimpisko spēļu vicečempioni brāļi Šici trešdien Sočos izcīnīja bronzas medaļas, lai gan pēc pirmā brauciena bija piektajā vietā. Sportistu apbalvošana piektdien notiks 18:12 pēc Latvijas laika olimpiskajā parkā.

Oficiālā sportistu sagaidīšana notiks starptautiskajā lidostā "Rīga" plkst.11:00, C terminālī, un uz to ir aicināti arī līdzjutēji un atbalstītāji.

Kopā ar bronzas medaļniekiem Latvijā atgriezīsies visa kamaniņu komandas izlase – Inārs Kivlenieks, Mārtiņš Rubenis, Kristaps Mauriņš, Elīza Tīruma, Ulla Zirne, Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, kā arī treneri Pēteris Cīmanis, Jānis Liepa, Sandris Bērziņš un Kaspars Dumpis.

Sestdien, 15.februārī Latvijā atgriezīsies arī distanču slēpotājs Jānis Paipals un treneris Andris Gailītis. Viņa ierašanās starptautiskajā lidostā "Rīga" ir plānota plkst.8:35 ar reisu no Kijevas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!