Foto: F64
Visi šīs sezonas Pasaules kausa labākie skeletonisti nolēmuši Soču olimpiskās spēles uzsākt viens aiz otra.

Trešdien kļuva zināmi sportistu starta numuri, un kā pirmais sacensībās startēs vācietis Franks Rommels, kurš Pasaules kausa izcīņā šogad ieņēma piekto vietu. Tikmēr ar otro numuru trasē dosies amerikānis Metjū Entuāns, kurš bijis viens no ātrākajiem Soču treniņbraucienos un šogad Pasaules kausā ieguva trešo vietu - uzreiz aiz brāļiem Martina un Tomasa Dukuriem.

Savukārt latvieši nolēmuši startēt pēc tam - pēdējo gadu labākais pasaules skeletonists Martins piektdien uz starta izies kā trešais, bet viņa brālis Tomass, kurš šosezon ieguva Pasaules kausa izcīņas vicečempiona godu, startēs kā ceturtais.

Viens no latviešu sīvākajiem konkurentiem krievs Aleksandrs Tretjakovs brauks piektais; Džons Feirbeirns no Kanādas, kurš šosezon Pasaules kausā bija astotais, izvēlējies startēt ar sesto numuru.

Tikmēr vēl viens no iespējamiem medaļu pretendentiem Aleksandrs Krekels no Vācijas startēs septītais, bet cits mājinieks - krievs Sergejs Čudinovs - būs astotais. Savukārt kā pēdējie no pirmā desmitnieka startēs amerikānis Džons Deilijs un Hiroatsu Takanaši no Japānas.

Kā zināms, pirmie divi skeletona braucieni gaidāmi piektdien, bet abi noslēdzošie braucieni norisināsies sestdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!