Foto: TASS/Scanpix/LETA

Latvijas kamaniņu braucēja Elīza Tīruma bija apmierināta ar savu sniegumu Pekinas olimpisko spēļu individuālajās sacensībās, un viņa esot izdarījusi visu, ko varējusi, viņa pēc sacensībām atzina intervijā Latvijas Televīzijai.

Jau vēstīts, ka Tīruma pēc pirmās dienas ierindojās sestajā vietā, taču otrajā dienā viņa zaudēja divas pozīcijas, sacensības noslēdzot astotajā pozīcijā, kas viņai ir labākais rezultāts olimpisko spēļu individuālajās sacensībās. Pirmajā dienā kritienus piedzīvojušās vāciete Jūlija Taubica un austriete Madeleine Egle otrajā dienā aizvadīja labus braucienus, kas ļāva apsteigt Latvijas kamaniņu braucēju.

Ja viņas nobrauca šodien labus braucienus, nevarēja būt citādāk. Es izdarīju visu, ko varēju," teica Tīruma. "Es jūtos labi, izbraucu trases grūtākās vietas, stabili nobraucu četrus daudzmaz līdzīgus braucienus, un ceturtais brauciens bija tas ātrākais. Esmu apmierināta."

Viņa piebilda, ja nebūtu pieļautas kļūdas, tas būtiski nemainītu sacensību rezultātus. Visticamāk, Tīruma pārstāvēs Latvijas komandu stafetes sacensībās, un viņa no olimpiskajām spēlēm vēlas aizbraukt ar labi padarīta darba sajūtu.

Pēc šīs sezonas Tīruma grasās likt punktu savai sportistes karjerai, un to jau viņa bija paziņojusi iepriekš. Domas šajā jautājumā viņa nav mainījusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!