Foto: F64

Valsts prezidents Raimonds Vējonis kopā ar kundzi oficiālās vizītes laikā Dienvidkorejā apmeklēs arī XXIII ziemas olimpiskās spēles Phjončhanā, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts prezidentu Dienvidkorejā pavadīs Latvijas amatpersonu un uzņēmēju delegācija. Delegācijas sastāvā būs arī Valsts prezidenta kancelejas vadītāja vietniece, Protokola nodaļas vadītājs un divi apsardzes darbinieki, informēja Valsts prezidenta pārstāvis Jānis Siksnis.

Vējonis valsts vizītē Korejas Republikā uzturēsies no šā gada 8.februāra līdz 15.februārim. Vizītes laikā Seulā prezidents tiksies ar šīs valsts augstākajām amatpersonām, piedalīsies Latvijas un Korejas biznesa forumā, Latvijas vēstniecības Korejā jauno telpu atklāšanā, kā arī citos pasākumos.

Tāpat Vējonis apmeklēs olimpiskās spēles, kur tiksies ar Latvijas Olimpiskās vienības dalībniekiem, piedalīsies Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā, kā arī vēros sacensības ar Latvijas sportistu piedalīšanos.

Turpretī Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) olimpiskās spēles neapmeklēs, norādīja premjera preses sekretārs Andrejs Vaivars.

XXIII ziemas olimpiskās spēles Phjončhanā, Dienvidkorejā, notiks no 2018.gada 9.februāra līdz 25.februārim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!