Portāls "Delfi" ceturtdien tiešraidē piedāvāja noskatīties 2014.gada Soču Olimpisko spēļu Latvijas olimpiskās delegācijas tērpu prezentāciju.

Soču ziemas olimpisko spēļu laikā Olimpiskā komanda tērpsies Latvijā ražotā atpūtas un brīvā laika apģērbā, ko komandas vajadzībām sagādājis trikotāžas uzņēmums "OT Stils", kā arī sporta un iesildīšanās tērpos, ko veido Latvijas sporta ekipējumu ražošanas kompānija "Bars", savukārt Olimpiskās komandas silto ziemas apģērbu – slēpošanas jakas, bikses un citus aksesuārus, nodrošina Somijas sporta ekipējuma uzņēmums "Halti".

Atpūtas un brīvā laika tērpus, kas kalpos arī kā parādes formas, Olimpiskās komandas vajadzībām speciāli ir veidojusi modes māksliniece Natālija Jansone. Savukārt komandas kopējo dizaina konceptu ir izstrādājis mākslinieks Gvido Zālītis.

Pirmo reizi atsevišķa apģērbu un aksesuāru līnija ir izveidota līdzjutējiem. Tajā iekļautie apģērbi ir vienotā dizainā ar Latvijas Olimpiešu Soču ziemas Olimpiādes parādes un sporta tērpiem. Trikotāžas apģērbi ir ražoti Latvijā, uzņēmumā "OT Stils", izmantojot dabīgus materiālus, krāsas un unikālu modes mākslinieces Natālijas Jansones īpaši Olimpiādei veidotu apģērbu dizainu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!