Gatavojoties 2018. gada ziemas olimpiskajām spēlēm Ohjončhanā, LMT viedtelevīzija piedāvā raidījumu "Olimpiskais izaicinājums" par Latvijas labākajiem sportistiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam. Olimpiskais reportieris jeb "ziemas Rokijs" Edgars Buļs šajā epizodē trenēsies kopā ar izcilajiem kalnu slēpotājiem Kristapu Zvejnieku un Leldi Gasūnu, lai vienā rāvienā no amatiera kļūtu par kalnu pavēlnieku.

Otrajā epizodē Buļs devies uz Lietuvu, kur Druskininki pilsētas "Snow Arena" trenējas Latvijas kalnu slēpotāji. Raidījuma laikā noskaidrosim, kāds ekipējums nepieciešams kalnu iekarošanai un kā iesildīties un trenēties, lai sasniegtu labāko rezultātu.

Pēdējo reizi uz slēpēm stāvējis pirms 12 gadiem, Buļs uzreiz pēc treniņa amatieru kalnā metīs izaicinājumu Leldei Gasūnai superslalomā. Kāds būs ziemas Rokija rezultāts ledus trases nobraucienā, un vai 30 sekunžu handikaps startā ļaus kaut nedaudz pietuvoties Leldes sniegumam, uzzināsim raidījumā.

Raidījuma "Olimpiskais izaicinājums" 13 sērijās stāstīs, kā Latvijas ziemas sporta veidu izcilākie atlēti gatavojas savas sezonas vai pat karjeras nozīmīgākajām sacensībām - Olimpiskajām spēlēm.

Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu olimpiešus un iesaistīties "Twitter" diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!