Foto: Publicitātes foto
Zī un Zē gaida skolēnus atpakaļ no pavasara brīvlaika pilnus enerģiju, darba sparu un gatavību startēt "ZZ Čempionātā". Lai mudinātu pašus mazākos un arī pieredzējušus "ZZ Čempionāta" dalībniekus veltīt laiku mājasdarba izpildei, "Zelta Zivtiņas" reklāmas varoņi šonedēļ dosies vēl uz piecām Latvijas pilsētām un apgabaliem.

Zī: "Man daudz dzīvē sanācis ceļot, bet tik kūlīgus bērnus un jauniešus kā Latvijā neesmu redzējis vēl nekur. Katram no mums ir savs talants, sava īpašā rozīnīte. Arī mums ar Zē ir īpašie talanti. Es esmu unikāls ar savu nerimstošo dzīvesprieku. No tā izriet viss pārējais, kas man patīk un padodas, – prasme no vinila platēm dabūt ārā ritmus, kas citiem liek kustēties līdzi. Tāpat arī spēja pārsteigt virtuvē un garšvielu pasaulē."

Zē: "Kā jūs domājat, kuram visvairāk patīk klausīties, kā skan ģitāra un sajust skeitbordu zem kājām. Arī jūs visi – Latvijas skolēni – esat īpaši! Aiziet, parādiet to mums, izmantojiet savu iztēli un visas komandas radošumu, lai pierādītu, ka tieši jums ir visstilīgākais pieteikums. Tiekamies tūrē tavā skolā vai pusfinālā!"

Mājasdarba izpildei tev ir tikai jāpieslēdz iztēle, nav jābaidās no trakām idejām un ir jāizmanto visneiedomājamākie blakusmateriāli! Vēl tikai līdz 8. aprīlim tavai komandai ir iespēja pārsteigt mūs ar vistrakāko un radošāko mājasdarbu!

Vairāk par pieteikšanās nosacījumiem un skolu tūres grafiku meklē www.zzcempionats.lv. Ja būsim arī tavā skolā, nāc smelties idejas un gūt vēl vairāk enerģijas no "ZZ Čempionāta" komandas.

Ar Zī un Zē varēsi satikties un uztaisīt selfiju 21. martā:

  • Neretas Jāņa Jaunsudrabiņa vidusskolā, Dzirnavu ielā 4, plkst.11.00,
  • Viesītes vidusskolā, Vaļņu ielā 7, plkst.12:30
  • Aizkraukles novada ģimnāzijā, Lāčpleša ielā 21, plkst 14:15.

un 22. martā:

  • Jēkabpils pamatskolā, Rīgas ielā 200a, plkst.10.30,
  • Jēkabpils 3. vidusskolā, Slimnīcas ielā 5, plkst.13:00
  • Līvānu 1. vidusskolā, Rīgas liela 101, plkst. 14.20.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!