Foto: Publicitātes foto

"ZZ Čempionātā" aizvadīta pirmā individuālā Online Čempionāta nedēļa, un jau ir zināms viens no desmit finālistiem – pirmo vietu ar 1566 punktiem izcīnīja Gulbenes novada valsts ģimnāzijas 9B klases skolnieks Kristiāns Dzerkaļs.

Par labāko rezultātu skolnieks iegūst ne tikai ceļa zīmi uz finālu un iespēju laimēt galveno balvu - moderno Huawei viedtālruni, bet arī divas biļetes uz Carnival Youth koncertu, kas notiks 22.novembrī, Rīgā, koncertzālē "Palladium Riga".

Lai tiktu konkursa finālā, tev nedēļeas laikā ir jāaizpilda pieci testi, kuri no pirmdienas līdz piektdienai tiek publicēti "ZZ Čempionāta" mājaslapā. Individuālā Online Čempionāta testi noteikti nebūs garlaicīgi, jo mūsu partneri - Rīgas Stradiņa universitāte, Rīgas Tehniskā universitāte, Delfi, Sadales Tīkls un Latvijas Gāze ik dienu izdomā jaunus, savai nozares atbilstošus aizraujošus jautājumus un uzdevumus.

Līdz pat šī gada 22.maijam noteiksim katras nedēļas uzvarētāju ar vislielāko punktu skaitu, kurš balvā par savu centību saņems divas biļete uz Carnival Youth koncertu Rīgā un automātiski kļūs par vienu no čempionāta finālistiem. Taču tu pareizi saprati, finālā ir vairāk vietas – īpašo iespēju tev piedāvā arī telekomunikāciju kompānija Huawei. Тesta beigās meklē īpašos jautājumus no tehnoloģiju kompānijas, un pretendē uz vēl piecām vietām finālā.

Ja esi gatavs iesaistīties Latvijas gudrāko prātu cīņā, nāc uz individuālā Online Čempionātā sadaļu uz sāc pildīt šīs nedēļas testus.

Vairāk par čempionāta nosacījumiem un iespējām iekļūt pusfinālā lasi jaunumu sadaļā vai konkursa nolikumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!