Foto: Publicitātes foto

"ZZ Čempionāta" desmit gadu jubilejā sveiksim ne tikai stiprākās un atjautīgākās klases, kas finālā izcīnīs godalgotas vietas, bet arī skolotājus, izsludinot īpašu jubilejas gadam veltītu apbalvojumu - "ZZ Čempionāta skolotājs".

Lai kopā varam pateikt paldies tiem skolotājiem, kas "ZZ Čempionāta" norises laikā ir bijuši īpaši aktīvi, atsaucīgi un radoši, piesaki savu klases audzinātāju apbalvojumam, aprakstot viņa sniegumu un ieguldījumu klases dalībā "ZZ Čempionātā". Labākais un aktīvākais desmitgades skolotājs balvā saņems jauno Huawei viedtālruni, bet, galvenais, ka tu palīdzēsi savam skolotājam izjust, cik daudz viņš tev nozīmē.

Tavu pieteikumu sagaidām brīvā formā - stāsta veidā apraksti skolotāja sniegumu, panākumus un atbalstu, ko viņš ir sniedzis tev un taviem klasesbiedriem piedaloties "ZZ Čempionātā". Aprakstam pievieno arī skolotāja bildes no "ZZ Čempionāta". Novērtēsim ne tikai spēļu daudzumu, kurās skolotājs ir piedalījies, bet arī viņa iesaisti, radošumu un aktivitāti palīdzot savai klasei.

Apbalvojums "ZZ Čempionāta Skolotājs" tiek īstenots pirmo gadu ar mērķi atzīmēt desmit gadu laikā visaktīvākos un radošākos skolotājus, palīdzēt viņiem atcerēties, cik nozīmīgu darbu viņi veic ik dienu, kā arī sajusties novērtētiem un neaizvietojamiem saviem audzēkņiem.

Skolotāja pieteikumu apbalvojumam kopā ar bildēm no "ZZ Čempionāta" sūti uz e-pastu julija.vasiljeva@avantis.lv līdz šī gada 23.maijam, plkst 10:00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!