Kamēr komandas gatavo savus pieteikumus desmitajām Latvijas vērienīgākajām sporta un prāta spēlēm "ZZ Čempionāts", mēs turpinām stāstīt par pagājušo gadu dalībniekiem, viņu pārdzīvojumiem, emocijām, neveiksmēm un uzvarām.

Katram no pērno gadu skolēniem atmiņā ir palicis kaut kas tikai viņam īpašs, jo katrs esam unikāls un dažādi uztveram notiekošo. Tā viena no Latvijā slavenākajām Youtube blogerēm Sindijalo kā visspilgtāko no "ZZ Čempionāta" atceras mājasdarbu "Slepenā misija".

"Neskatoties uz to, ka 7. klasē ar komandu tikām uz pusfināliem, visspilgtākās emocijas man palikušas tieši no 8. klases pieteikšanās mājasdarba – "Slepenā misija". Toreiz pārsteidzām skolotājus ar ziediem un našķiem, kas sagādāja prieku ne tikai viņam, bet arī mēs paši uzplaukām, iepriecinot skolotājus un redzot viņu sirsnīgās emocijas," atceras Sindija, kuras portfolio ir dalība nu jau trijos "ZZ Čempionātos".

Sindija atzīst, ka pirms dalības "ZZ Čempionātā", būdama 7. klases skolniece, viņa nebija vēl aizdomājusies par sava Youtube kanāla izveidi, un tieši pieredze, ko dāvināja "ZZ Čempionāts", jaunietei kalpoja par iedvesmu un stimulu attīstīties. "Tā rosme un degsme darboties, ko ieguvu no spēlēm, mudināja mani uzsākt savu Sindijalo kanālu", stāsta Latvijas jaunā blogere. Jāatzīmē, ka Sindijai ir jau 32 000 sekotāju Youtube kanālā, 35 000 sekotāju Instagram kontā, kā arī vairāki tūkstoši sekotāju pārējās sociālajās platformās.

Kaut arī Sindija šajā mācību gadā ir mainījusi skolu un pašlaik ir Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas 1. kursa studente, viņa ir apņēmības pilna ar jaunu komandu startēt "ZZ Čempionātā" un tiekties uz panākumiem!

Noskaties Sindijas stāstu, smelies idejas, pozitīvās emocijas un vēl tikai līdz 8. aprīlim piesakies ar savu klasi dalībai "ZZ 'Čempionātā"!

Tiekamies pusfinālos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!