16. oktobra vakarā "Arēnā Rīga" risinājās ilgi gaidītais boksa vakars "Rumble in Riga", kurā ringā lieliskā formā atkal redzējām Mairi Briedi. "Delfi" ilgi gaidīto notikumu atzīmēja, skatītājiem pirms un pēc cīņas piedāvājot ekskluzīvu tiešraidi no "Delfi TV" studijas, kurā sporta ziņu nodaļas galvenais redaktors Uldis Strautmanis ar bokseri Kristapu Zuti, boksa treneri Otto Kovči un interneta žurnāla "MVP" žurnālistu Jāni Freimani pavēra aizkaru uz boksa dzīves aizkulisēm.

Jāatgādina, ka 16. oktobra cīņa bija pirmā pēc ilgāka pārtraukuma, kurā savu skatītāju priekšā "Arēnā Rīga" ringā kāpa Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis, lai cīnītos ar vācieti Artūru Mannu. Briedis sekmīgi aizstāvēja Starptautiskās boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostu un pasaules čempiona titulu prestižā žurnāla "The Ring Magazine" vērtējumā pirmajā smagajā svarā.

2018. gada 27. janvārī Briedis pārpildītā "Arēnā Rīga" vienā no aizraujošākajām boksa cīņām zaudēja ukrainim Oleksandram Usikam. Pēc tam bija jāgaida pusotrs gads, līdz Briedis atkal kāpa "Arēnas Rīga" ringā, skandalozā cīņā pieveicot poli Kšištofu Glovacki. Tagad, pēc vairāk nekā divu gadu pārtraukuma, Latvijas boksa fani atkal varēja klātienē vērot Brieža cīņu, tāpēc notikumam tika pievērsta liela uzmanība.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!