45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 gab.āboli1 gab.ola1 ĒKskābs krējums2 ĒKcukurs1 ĒKpūdercukurs2 ĒKpiens4 ĒKmilti šķipsnasāls šķipsnasoda eļļa
Pagatavošana
1
Ābolus nomizo, izdobj serdi, sagriež 0,5-1 cm biezās ripiņās un pārkaisa ar cukuru.
2
Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, sāli, pielej krējumu un pienu, pievieno kviešu miltus un izmaisa vienmērīgu mīklu.
3
Mīklai pievieno saputotu olas baltumu un izcilā.
4
Sagatavotā mīklā iemērc uzdurtu ābolu ripiņu, liek sakarsētos taukos un vāra dzelteni brūnu.
5
Ābolu ripiņas sakārto traukā un pasniedz karstas, pārkaisītas ar cukuru un kanēli.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit