45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gliellopa gaļa1 ola6 ĒKauzu pārslas pēc garšassāls pēc garšaspipari lauru lapa zaļumi krējums pasniegšanai
Pagatavošana
1
Liellopa (var izmantot arī jebkādu citu malto gaļu) gaļu samaļ. Masai pievieno olu, sāli un pusi auzu pārslu. Masu labi sakuļ un izveido frikadeles.
2
Karstā buljonā liek frikadeles, atlikušās auzu pārslas, pievieno sāli, piparus, lauru lapu un vāra, līdz gatavs.
3
Pirms pasniegšanas iemaisa kapātus zaļumus.
4
Pasniedz, iemaisot skābo vai saldo krējumu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit