Foto: Shutterstock
Auzu pārslu - frikadeļu zupa, viegli, ātri un garšīgi.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gliellopa gaļa1 ola6 ĒKauzu pārslas pēc garšassāls pēc garšaspipari lauru lapa zaļumi krējums pasniegšanai

Pagatavošana

1

Liellopa (var izmantot arī jebkādu citu malto gaļu) gaļu samaļ. Masai pievieno olu, sāli un pusi auzu pārslu. Masu labi sakuļ un izveido frikadeles.

2

Karstā buljonā liek frikadeles, atlikušās auzu pārslas, pievieno sāli, piparus, lauru lapu un vāra, līdz gatavs.

3

Pirms pasniegšanas iemaisa kapātus zaļumus.

4

Pasniedz, iemaisot skābo vai saldo krējumu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!