20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gvistas giross0.5 TKcitronskābe1 lauru lapa4 kartupeļi2 vārītas bietes pipari1 buljona kubiņš1.5 lūdens
Pagatavošana
1
Katlā uzvāra ūdeni, pievieno buljona kubiņu, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sasmalcinātu vistas girosu, lauru lapas, smaržīgos piparus.
2
Kad kartupeļi mīksti, pievieno sarīvētas vai salmiņos sagrieztas vārītas bietes un karsē, līdz zupa sāk burbuļot.
3
Lai bietes nezaudētu krāsu var pašas beigās pielikt mazliet citronskābes.
4
Pasniedz ar kapātiem zaļumiem un skābu krējumu.
Iesūtīja: Krizdole
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit