Foto: Shutterstock
Gardā trīskārtu biezpiena torte ar cepumiem un jogurtu.
100Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
"Selga" cepumi vai biskvīts apelsīnu sula2 gab.vājpiena biezpiena paciņas1 glāzejogurts pūdercukurs želatīns

Pagatavošana

1

1. kārta, jau pieminētie "Selgas" cepumi (mazliet pamērcēti apelsīnu sulā) vai biskvīts.

2

2. kārta, 2 paciņas vājpiena biezpiena sajauc ar 1 glāzi jogurta, pēc garšas pieliek vēl arī pūdercukuru. Var pievienot rozīnes, sagrieztas žāvētas aprikozes vai svaigas (vai atsaldētas) ogas, persikus, nektarīnus vai arī neko. Šajā masā iemaisa uzbriedinātu un ūdens peldē izšķīdinātu želatīnu (apm. 15 g, nepilnu paciņu).

3

3. kārta, kad 2.kārta ledusskapī pabijusi vismaz stundu, uz tās izkārto pēc vēlēšanās augļus. Pavisam nedaudz sulas vai atšķaidītu sīrupu uzkarsē, tam pievieno uzbriedinātu želatīnu, apm. 10 g. Ļauj, lai tas izkūst un mazliet padziest, tad pārlej augļiem.

Iesūtīja: knīpucis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!