Foto: Shutterstock
Alus mīklas čebureki - gardam cienastam ballītēm vai vienkārši brīvdienām.
80Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 gab.ola1.5 glāzealus0.5 glāzeeļļa milti sāls PILDĪJUMAM: maltā gaļa (jaukta) piens garšvielas sāls

Pagatavošana

1

Miltus iesijā bļodā. Pieliek olas, alu, eļļu un sāli.

2

Visu samaisa, ja mīkla līp pie rokām, pamazām pievieno vēl miltus. Kad mīkla vairs nelīp pie rokām, pamīca 5 minūtes.

3

Mīklu izrullē, izveido apli un liek iekšā malto gaļu, sajauktu ar garšvielām, sāli un pienu.

4

Čebureku aizver un apcep uz pannas lielā daudzumā eļļas no abām pusēm.

Iesūtīja: lilucis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!