Foto: Shutterstock
Siera - citrona kūka gardam našķim pie tējas.
50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 tasemilti0.5 tasesviests (nesālīts)2 ĒKpūdercukurs VIRSKĀRTAI:200 gkrējuma siers1 tasebezpiedevu jogurts0.75 tasecukurs3 gab.olas2 TKcitronu miziņa0.5 tasecitronu sula piparmētras

Pagatavošana

1

Miltus, sviestu un pūdercukuru samaisa viendabīgā masā. Ieklāj cepešpannā. 10 minūtes patur ledusskapī. Pēc tam cep līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 8-10 minūtes, līdz tas kļūst viegli brūns.

2

Sagatavo virskārtu:blenderī liek sieru, samaisa, pievieno cukuru, olas, rīvētu citrona miziņu un sulu. Kārtīgi samaisa. Uzklāj uz pamatnes un cep 20 minūtes.

3

Ja vēlas, atdzisušu kūku var dekorēt ar citronu želejas kārtu, pārlejot želeju kūkai un sastindzinot ledusskapī.

4

Dekorē ar piparmētru zariņiem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!