Foto: Shutterstock
Melnās plūmes satītas bekonā un krāsnī kraukšķīgi apceptas ir perfektas, nelielas startera uzkodiņas, kuru pagatavošanai būs vajadzīgas tikai divas sastāvdaļas. No dotā daudzuma sanāks 27 tīstoklīši.
30Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

27 melnās plūmes (žāvētas)9 kūpināta bekona šķēles

Pagatavošana

1

Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.

2

Bekona šķēles gareni sagriež trīs daļās (lielākām šķēlēm sanāks pat četras strēmeles). Katrā strēmelē ietin vienu melno plūmi. Tīstoklīti liek uz sagatavotās pannas ar tinuma malu apakšā.

3

Kad visas plūmes satītas, tīstoklīšus liek karstā cepeškrāsnī un cep 20-25 minūtes, līdz bekons apcepies kraukšķīgs.

4

Atdzesē dažas minūtes un pasniedz.

5

Lai tīstoklīti būtu ērtāk paņemt, tajā iesprauž uzkodu irbulīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!