20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 maizes šķēles olīveļļa (cepšanai)4 olīvas8 saulē kaltēti tomāti50 gfetas siers zaļumi
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C.
2
Maizes šķēles apslacina ar dažiem pilieniem olīveļļas un grauzdē karstā cepeškrāsnī zeltaini brūnas, apmēram 10-15 minūtes.
3
Tikmēr, ja nepieciešams, iztīra olīvām kauliņus, pārgriež uz pusēm lielākos kaltētos tomātus, sadrupina fetas sieru.
4
Kad maizītes gatavas, uz tām liek tomātus, olīvu un fetas siera gabaliņus, grezno ar zaļumiņiem.
5
Pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit