30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gbrī siers125 gGruyere siers100 gkrēmsiers3 ĒKpiens2 ĒKParmezāna tipa riers2 TKkukurūzas milti5 ĒKčatnijs vai karamelizēti sīpoli timiāna zariņš maize
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 160°C.
2
Brī sieram nogriež "miziņu". To liek virtuves kombainā kopā ar Gruyère, krēmsieru, pienu un sarīvētu Parmezāna sieru, pieberot arī kukurūzas cieti. Visu sajauc, līdz izveidojusies viendabīga masa.
3
Neliela cepamtrauka (15 cm) pamatnē liek čatniju vai karamelizētus sīpolus. Virsū liek siera masu. Tai uzkaisa timiāna lapiņas un vēl sarīvētu Parmezāna sieru.
4
Trauciņu ar sieru liek cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz siers burbuļo.
Pasniedz ar maizes gabaliņiem, kurus ēdot mērcē izkusušajā sierā. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit