Foto: Shutterstock
Sildoša un ātri pagatavojama burkānu krēmzupa ar izteiksmīgo ingveru. Īpaši ieteicams baudīt, lai izvairītos no baciļiem un stiprinātu veselību garšīgi.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
6 lieli burkāni2 ĒKrīvēts ingvers1 TKkurkuma šķipsnakajēnas pipari3 šķēlessaldskābmaize2 ĒKskābais krējums400 mldārzeņu buljons

Pagatavošana

1

Katliņā saber gabaliņos sagrieztus burkānus. Pievieno ingveru, kurkumu, kajēnas piparus. Visu pārlej ar buljonu un vāra apmēram 10 minūtes.

2

Tad zupai pievieno gabaliņos saplucinātu maizi un turpina vārīt, līdz burkāni mīksti. Gatavo zupu pārlej blenderī un sablendē, līdz iegūta krēmzupas konsistence.

3

Krēmzupu pārlej katliņā, iemaisa tajā skābo krējumu un vēlreiz uzsilda. Pasniedz, kamēr zupa vēl karsta.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!