"Ir pavasaris – ir pumpuri un ir paštaisīta majonēze Lieldienu olām! Tas ir vienkārši – pagatavo majonēzi, papildini ar pumpuriem un tā būs daudz veselīgāka un gardāka nekā veikalā!" Recepti piedāvā Karlīna Latsone, bloga "ir.bene" autore. Pamēģini šo majonēzi pats!

15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 lauku olu dzeltenumi2 ĒKfranču sinepes2 ĒKcitrona sula šķipsnasāls šķipsnapipari180 ml"extra virgin" olīveļļa2 ĒKsakapāti pumpuri (bērzu, upeņu, jāņogu, citronliānu)

Pagatavošana

1

Blenderī liek olu dzeltenumus, sinepes, citrona sulu, sāli, piparus, pumpurus – sablendē viendabīgā masā.

2

Turpinot blendēt lēnām, strūkliņā lej klāt olīveļļu un blendē līdz sabiezējusi.

Gatavo majonēzi ledusskapī, burciņā var uzglabāt apmēram nedēļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!