Foto: Shutterstock
Gardā avokado gvakamole ar īpašu sastāvdaļu – svaigu mango. Mērcīte lieliski garšos kopā ar kraukšķīgiem čipsiem vai kādu citu uzkodu.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 mīksti avokado2 ĒKkoriandrs1 laima sula pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari pēc garšasKajēnas pipari1 mango

Pagatavošana

1

Mango nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Atliek maliņā.

2

Bļodiņā izgrebj avokado mīkstumu un ar dakšiņu sastampā, līdz iegūta vēlamās konsistences masa. Tad pievieno sakapātu koriandru, laima sulu, sāli un piparus. Nedaudz visu apmaisa.

3

Beigās avokado masā viegli iemaisa mango gabaliņus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!