Foto: Privātais arhīvs
"Ciemojoties pie draugiem Portugālē, nevarēju vien sagaidīt brokastu laiku, jo katru rītu nesteidzīgi sākām kafejnīcas terasē ar kafiju un siermaizīti. Sildoties saulē, garšīgi gatavojāmies Koimbras pilsētas iepazīšanai," stāsta Oskars, kurš pārsteidzis arī savus viesus, dzimšanas dienas svinībās uzcepot vairākas maizīšu pannas.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gmarinēti šampinjoni3 gab.krāsaina paprika3 gab.tomāti400 gsiers pēc garšasķiploki5 ĒKolīveļļa1 saujapētersīļi pēc garšascitronpipari

Pagatavošana

1

Sarīvē sieru, izvēlies labi kūstošo Krievijas, Holandes vai Čederas sieru.

2

Pievieno smalki sagrieztu sarkano, dzelteno un zaļo papriku, tomātus un marinētus šampinjonus.

3

Pētersīļiem noplūc lapiņas (kātus var izmantot, gatavojot vistas buljonu vai vārot kādu citu zupu). Pievieno trīs ķiploku daiviņas, citronpiparu šķipsnu un olīveļļu. Visu sablendē.

4

Mērci pārlej siera masai, visu kārtīgi samaisa.

5
Foto: Privātais arhīvs
6
Svaigu čabatas maizi sagriež šķēlēs un ar pirkstiem saspaida mīkstumu. Uzliek kārtīgu karoti siera masas.
7

Maizītes kārto uz pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Cep apmēram desmit minūtes.

Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Recepti iesūtīja: Oskars

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!