15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gmarinēti šampinjoni3 gab.krāsaina paprika3 gab.tomāti400 gsiers pēc garšasķiploki5 ĒKolīveļļa1 saujapētersīļi pēc garšascitronpipari
Pagatavošana
1
Sarīvē sieru, izvēlies labi kūstošo Krievijas, Holandes vai Čederas sieru.
2
Pievieno smalki sagrieztu sarkano, dzelteno un zaļo papriku, tomātus un marinētus šampinjonus.
3
Pētersīļiem noplūc lapiņas (kātus var izmantot, gatavojot vistas buljonu vai vārot kādu citu zupu). Pievieno trīs ķiploku daiviņas, citronpiparu šķipsnu un olīveļļu. Visu sablendē.
4
Mērci pārlej siera masai, visu kārtīgi samaisa.
5
6
Svaigu čabatas maizi sagriež šķēlēs un ar pirkstiem saspaida mīkstumu. Uzliek kārtīgu karoti siera masas.
7
Maizītes kārto uz pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Cep apmēram desmit minūtes.
Lai labi garšo!
Recepti iesūtīja: Oskars
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit